19.1 C
Slatina
sâmbătă,7 septembrie,2024

Ultimele Articole

Politicienii social democrați și liberali au dăruit flori și mărțișoare femeilor din județ

- Advertisement -

Chiar dacă razele soarelui și-au făcut loc cu greu printre nori sau nu au fost văzute deloc pentru că iarna pare să nu plece de pe la noi, social democrații din Olt au adus primăvara în sufletele doamnelor și domnișoarelor din județ. Așa cum o fac de câșiva ani încoace, politicienii au împărțit flori și mărțișoare femeilor pe care le-au întâlnit prin periplurile pe care le-au făcut în municipiile Slatina și Caracal, dar și în orașele, Balș, Piatra Olt, Potcoava și Scornicești. O acțiune similară au desfășurat și liberalii olteni.  

La Slatina, printre participanți s-au aflat deputații PSD de Olt Marius Iancu și Emil Albotă, Cosmin Floreanu, subprefectul județului Olt, Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean și al organizației județene a PSD Olt, vicepreședinții CJ, Ionuț Ivan și Virgil Delureanu, Emil Moț, primarul municipiului, viceprimarul Alexandru Berechet și alți membri ai PSD.

„1 Martie este un prilej minunat să le oferim doamnelor şi domnişoarelor din judeţul nostru o floare, un mărţişor şi un gând bun. La mulţi ani minunaţi, o primăvară frumoasă în care să simţiţi aprecierea celor din jur şi bucuria venirii Primăverii!”, a fost mesajul transmis de social democrați doamnelor și domnișoarelor din județ.

Dacă la Slatina și în Piatra Olt, la acțiunea de aici fiind prezent primarul Nicușor Rada, au fost oferi femeilor garoafe, la Caracal s-au împărțit mărțișoare, iar la Scornicești, unde au participat inclusiv deputatul Iancu și Cătălin Ușurelu, președintele organizației locale a PSD, au fost oferite lalele și mărțișoare. În orașul Balș, echipa social democrată condusă de edilul Cătălin Rotea a dăruit reprezentantelor sexului frumos întâlnite pe stradă, în mai multe zone ale localității de pe malurile râului Olt, zambile, care se numără printre cele mai parfumate flori ale primăverii.

Și membrii Partidului Național Liberal Olt au oferit de 1 Martie mărțișoare doamnelor și domnișoarelor din municipiul Slatina, echipa fiind condusă de Liviu Voiculescu, senator de Olt și președinte al organizației județene, și prefectul Florin Homorean.

„Tradiția rămâne întotdeauna tradiție, indiferent de haina pe care o porți, culoarea care te reprezintă, statutul social sau capriciile vremii. Tradiția este pentru oameni! Și iată că astăzi (miercuri, 1 martie n.r.) tradiția ne-a găsit pe toți pe stradă, în mijlocul oamenilor, cu salutul de întâmpinare a primăverii pe buze și un mărțișor simbolic pentru doamne și domnișoare. Este una din puținele ocazii de peste an când e suficient doar să privim bucuria și încântarea din ochii lor pentru a ne încărca cu energie. O primăvară frumoasă tuturor!”, este mesajul transmis de liberalul Voiculescu.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți