11.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Senatorul PNL de Olt Liviu Voiculescu, despre schimbarea premierului: „La acest moment, nu putem vorbi decât de respectarea protocolului”

- Advertisement -

Liviu Voiculescu, senator PNL de Olt și președinte al organizației județene, a fost joi, 2 martie, invitatul Laurei Mira, moderator al emisiunii Imperativ de la Olt TV, în cadrul căreia politicianul a vorbit despre schimbarea premierului așa cum s-a stabilit prin protocolul semnat de actuala Coaliție de Guvernare. Astfel, în locul prim-mistrului liberal Nicolae Ciucă ar urma să fie pus Marcel Ciolacu, președintele PSD.

Rotativa guvernamentală ar urma să aibă loc la sfârșitul acestei primăveri, mai precis la sfârșitul lunii mai, spune liberalul Voiculescu. Președintele PNL Olt a explicat și că această schimbare politică nu duce și la înlocuirea prefecților liberali.

„Decizia politică a Partidului Național Liberal, și spun asta ca om care face parte din Biroul Politic Național, este aceea de a respecta protocolul, așa cum el a fost semnat. Cu schimbarea premierului, a secretarului general și a celor doi miniștri, de Finanțe și Transporturi. Acest lucru a fost hotărât în urmă cu două ședințe, am reconfirmat voința politică de a respecta protocolul. S-a discutat, dacă pică fix pe 25 mai, când este Ziua Eroilor, să devansăm câteva zile. Se va face în jurul datei de 25 mai, până la finalul lunii mai, este hotărârea pe care am luat-o împreună cu președintele PNL, prim-ministrul Nicolae Ciucă. La acest moment, nu putem vorbi decât de respectarea protocolului, așa cum a fost el semnat. Mandatul Biroului Politic Național către președintele partidului este să respectăm protocolul în tocmai, fără să negociem funcții, ministere, să se schimbe doar premierul, secretarul general, ministerul de Finanțe și ministrul Transporturilor. Secretarii generali rămân așa, nu se pornește iar o negociere, nu se vor schimba și prefecții”, a declarat senatorul PNL de Olt Liviu Voiculescu.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți