7.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident cu mai multe victime pe DN 65 – E 574, în zona Jitaru – Scornicești

- Advertisement -

Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a transmis marți, în jurul orei 19:00, că pe Drumul Național (DN) 65 – European 574 Pitești – Slatina, în zona satului Jitaru al orașului Scornicești, s-a produs un grav accident se circulație în care au fost implicate două autoturisme. În urma coliziunii, mai multe persoane au fost rănite, la fața locului deplasându-se mai multe echipaje de salvatori.

„Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind în creștere. Se estimează reluarea circulației în 45 – 60 de minute”, au declarat reprezentanții InfoTrafic.

Sursă foto: Amator (Imagini cu un puternic impact emoțional)

Informația a fost confirmată și de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Olt, mai multe echipaje deplasându-se în zonă pentru a efectua cercetări.

„În aceste momente, traficul rutier pe Drumul Național 65 – European 574 este blocat în afara localității Jitaru, pe ambele sensuri de deplasare, ca urmare a producerii unui eveniment rutier. Polițiștii sunt prezenți la fața locului pentru a stabili împrejurările producerii evenimentului”, a spus Cosmin Lupu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Potrivit unor martori ai accidentului, este posibil ca în urma coliziunii dintre mașini să fie și persoane decedate, dar și alte câteva rănite.

Ar fi vorba de patru persoane decedate, din primele date furnizate de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

„Accident rutier pe Drumul European 574, în zona localității Jitaru, din primele datele sunt implicate două autoturisme, în care se aflau șapte persoane adulte. Posibil patru persoane decedate. La fața locului acționează patru echipaje SMURD, o autospecială pentru victime multiple, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere prevăzute cu accesorii pentru descarcerare și două autospeciale pentru primă intervenție și patru echipaje de la Serviciul de Ambulanță Olt. Misiunea este în desfășurare”, a spus Alin Băsășteanu, purtător de cuvânt al ISU Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți