14.6 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Flori de la social democrați și liberali pentru doamnele și domnișoarele întâlnite pe străzile din Slatina, de 8 Martie

- Advertisement -

Mama, soția, prietena sau colega sunt femeile care an de an sunt sărbătorite pe 8 Martie, de ziua lor. Această zi le oferă bărbaților și prilejul de a oferi o floare persoanelor care au grijă ca lucrurile să decurgă armonios în viața noastră. Printre ei s-au aflat miercuri, 8 martie, social democrații și liberalii din județ care nu le-au uitat pe ființele dragi întâlnite pe străzile municipiului Slatina și le-au dăruit garoafe parfumate.

Din echipa PSD Olt au făcut parte deputații Marius Iancu, Florin Barbu, subprefectul Cosmin Floreanu, președintele Consiliului Județean, Marius Oprescu, vicepreședinții CJ, Virgil Delureanu și Ionuț Ivan, primarul municipiului Slatina, Emil Moț, viceprimarul Alexandru Berechet, precum și alți social democrați.

PSD-iștii, cu brațele încărcate de garoafe roșii, au plecat de la sediul partidului din centrul Slatinei și până pe Esplanada din zona fostului magazin Oltul, acțiunea fiind desfășurată anual, de mai bine de zece ani.

„Le urez tuturor doamnelor și domnișoarelor, din Slatina și din județul Olt, un sincer ‘La mulți ani!’. Să aibă un an mai bun. În toată această perioadă, între 1 și 8 Martie, sunt foarte multe acțiuni pe care organizațiile PSD din județul Olt le-au făcut, în majoritatea orașelor au fost întâlniri cu doamnele și domnișoarele membre ale Partidului Social Democrat, cel puțin toate orașele au organizat astfel de acțiuni. Astăzi, 8 Martie, și de 1 Martie, am avut și acțiuni de stradă, am avut contact cu doamnele și domnișoarele din județul Olt. Mai devreme ne-am întâlnit cu o doamnă care spunea că dăm anul acesta că anii trecuți nu i-am dat! Să știți că facem această acțiune de 12 ani și suntem prezenți de fiecare dată, fie că e campanie electorală, fie că nu. Mi se pare un gest demn și este o formă de respect față de doamnele și domnișoarele din județul Olt”, a declarat Marius Oprescu, liderul social democraților olteni.

Gestul PSD-iștilor arată respect pentru mame, bunici și soții, spune Emil Moț, primarul Slatinei: „De 1 și 8 Martie, Partidul Social Democrat a fost prezent în Slatina, cu un zâmbet pentru doamnele, domnișoarele, mamele noastre, bunicile noastre, soțiile noastre. La mulți ani, doamnelor, din tot sufletul!”.

Marius Iancu, deputat PSD de Olt, a avut și el o urare pentru femei.

„Am oferit doamnelor și domnișoarelor flori și zâmbete. Din partea noastră, un sincer: La mulți ani!”, a declarat parlamentarul oltean.

Și liberalii olteni, conduși de Liviu Voiculescu, senator și președinte al organizației județene, și de prefectul de Olt Florin Homorean, au oferit garoafe albe doamnelor întâlnite între sediul din centrul Slatinei și Parcul Tineretului din zona gării.

Acțiunea liberalilor s-a desfășurat în semn de respect pentru reorezentantele sexului frumos, a spus senatorul de Olt Voiculescu: „Este o zi foarte importantă pentru mamele noastre, pentru surorile noastre, pentru soțiile noastre, iar astăzi am organizat o acțiune în semn de respect pentru această zi și pentru prețuirea pe care le-o arătăm doamnelor și domnișoarelor din viețile noastre, dar și din Slatina și din județul Olt. Le dorim o primăvară cât mai frumoasă, plină cu bucurii, cu sănătate, că este extrem de importantă, și tot ceea ce își doresc dumnealor. La mulți ani și o primăvară minunată”.

Prefectul de Olt Florin Homorean l-a completat și a declarat că gesturile și cuvintele sunt prea puține pentru a le mulțumi femeilor.

„Ne arătăm din nou femeilor recunoștința pe care le-o purtăm, deși fragile sunt extrem de puternice. Sunt în viața noastră, alături de noi de la momentul în care ne dau naștere și mai departe în viață. Nu avem suficiente cuvinte sau gesturi prin care să le mulțumim că sunt alături de noi. La mulți ani și gânduri bune, din partea PNL Olt”, a spus reprezentantul Guvernului în teritoriu.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți