9.1 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bărbat din Colonești, reținut după ce a săvârșit acte sexuale, cu caracter explicit, într-o sală de jocuri de noroc din Pitești

- Advertisement -

Un bărbat de 33 de ani, din comuna Colonești, împreună cu o tânără de 33 de ani, din municipiul Pitești, județul Argeș, au fost reținuți marți pentru 24 de ore, urmând ca miercuri să fie prezentați în fața procurorilor Parchetului Pitești, în vederea dispunerii de măsuri legale. Cei doi sunt acuzați de comiterea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri după ce ar fi săvârșit acte sexuale, cu caracter explicit, într-o sală de jocuri din Pitești.

Fapta a fost comisă de cei doi amorezi la sfârșitul lunii februarie, totul fiind filmat de martori, iar polițiștii piteșteni s-au sesizat din oficiu cu privire la cele întâmplate.

„În ziua de 02 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești s-au sesizat, din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, ca urmare a faptului că, la un eveniment ce a avut loc la sfârșitul lunii februarie a.c., în incinta unei săli de jocuri de noroc din municipiul Pitești, două persoane, un bărbat și o femeie, ar fi săvârșit, în public, acte sexuale, cu caracter explicit. Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat verificările, iar în urma activităților desfășurate, au identificat cele două persoane, un bărbat de 33 de ani, din Colonești, județul Olt și o femeie de 33 de ani, din Pitești. La data de 14 martie, după administrarea probatoriului, cei doi au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi (miercuri, 15 martie n.r.), să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, se arată într-un comunicat remis de Poliția Argeș.

Sursa citată mai arată că verificările continuă, pentru stabilirea răspunderii persoanei juridice și sancționarea acesteia.

„De asemenea, documente în cauză, vor fi comunicate instituțiilor abilitate, în vederea dispunerii măsurilor în consecință privind activitatea societății în incinta căreia s-a petrecut evenimentul”, au mai transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți