10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Polițiștii SICE Olt, controale la zeci de societăți cu profil agricol din șase localități. Au găsit nereguli privind funcționarea caselor de marcat

- Advertisement -

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice al Inspectoratului de Poliție Județean Olt au desfășurat, între 11 și 14 martie, acțiuni preventiv-reactive pentru depistarea operatorilor economici care nu respectă legislația privind obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice, fiind vizați în special operatorii economici din sectorul agricol. Zeci de firme din șase localități au fost verificate, pentru neregulile constatate, mai ales în privința funcționării caselor de marcat, fiind aplicate amenzi de peste 37.000 de lei.

„În cadrul acțiunilor au fost controlați 39 de operatori economici care își desfășoară activitățile în localitățile Slatina, Piatra Olt, Drăgănești Olt, Curtișoara, Găneasa și Priseaca. În cadrul controalelor, pentru nerespectarea obligației de a utiliza aparate de marcat electronice, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalitățiie Economice Olt au aplicat operatorilor economici zece sancțiuni contravenționale în valoare totală de 37.500 de lei, fiind confiscați și 3.250 de lei”, a declarat Cosmin Lupu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Sursă foto: Arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți