18.1 C
Slatina
sâmbătă,27 iulie,2024

Ultimele Articole

Trei blocuri de pe Aleea Viorelelor din Slatina rămân joi fără apă. CAO execută lucrări de branșare a noii rețele de alimentare

- Advertisement -

Pentru a branșa rețeaua nouă de alimentare cu apă care va alimenta blocurile GA 5A, GA 5B și GA 5C de pe Aleea Viorelelor, din municipiul Slatina, serviciul de alimentare cu apă va fi întrerupt joi, 16 martie 2023, în cele trei blocuri, începând cu ora 09:30. Anunțul a fost făcut de Compania de Apă Olt ai cărei muncitori vor branșa noua rețea de alimentare cu apă din zonă.

CAO a ținut să le transmită slătinenilor care stau în blocurile respective să-și asigure o rezervă minimă de apă, având în vedere că la robinete ar putea curge apă abia după ora 15:30.

„Estimăm că serviciul de alimentare cu apă va fi reluat, în aceeași zi (joo n.r.), în jurul orei 15:30. Facem apel la cetățenii din zona menționată să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei. După lucrările de branșare a celor trei blocuri, Compania de Apă Olt va efectua în zonă și o amplă acțiune de spălare a rețelelor de alimentare cu apă. Facem precizarea că, o perioadă după finalizarea tuturor acestor intervenții pe rețele, atât în blocurile GA 5A, GA 5B și GA 5C, cât și în blocurile GA nr. 1, 2, 3, 4 și 5 pot să apară modificări ale turbidității apei și fluctuații de presiune”, au transmis reprezentanții companiei.

Potrivit sursei citate, investiția de pe strada Aleea Viorelelor, din Slatina, de reabilitare a rețelelei de alimentare cu apă, face parte din proiectul cu finanțare europeană nerambursabilă „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt”.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți