23.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Dosar penal deschis de polițiști după ce au descoperit o instalație artizanală pe o conductă petrolieră montată în zona Barajului Slătioara

- Advertisement -

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt fac anchetă într-un dosar penal după ce au găsit montată o instalație artizanală pe o conductă prin care se transportă produse petroliere, în apropiere de Barajul Slătioara.

Jandarmii au făcut descoperirea sâmbătă dimineață, 18 martie, care au sesizat imediat poliția. Din primele date ar fi mai mulți hoți care ar fi furat petrol din conducta respectivă.

„La data de 18 martie 2023, în jurul orei 07:30, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Găneasa au fost sesizați de către jandarmii din cadrul Inspectorarului de Jandarmi Județean Olt cu privire la faptul că pe o conductă petrolieră din extravilanul comunei Slătioara ar fi montată o instalație artizanală. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că persoane necunoscute ar fi montat o instalație artizanală pe o conductă prin care se transportă produse petroliere, situată în extravilanul comunei Slătioara, în scopul sustragerii de produs petrolier. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt, fiind continuate cercetările în vederea identificării autorilor și dispunerii măsurilor legale”, a declarat subinspector de poliție Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți