12.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Șase cursuri de formare profesională pentru șomerii olteni, luna viitoare

- Advertisement -

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt anunță organizarea, în luna aprilie a anului 2023, a șase programe de formare profesională destinate unui număr de 84 de persoane din județ care se află în căutarea unui loc de muncă.

Elena Iordache, purtătorul de cuvânt al AJOFM Olt, spune că principalele meserii/ocupații, în funcție de numărul de participanți, pentru care se vor organizează cursurile gratuite pentru șomeri sunt infirmieră, frizer, bucătar și manichiurist.

„Serviciile de formare profesională sunt gratuite pentru şomerii indemnizaţi şi neindemnizaţi înregistraţi în evidenţa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, iar persoanele care realizează venituri pot urma aceste programe de formare profesională suportând contravaloarea lor”, transmit reprezentanții instituției.

Pentru mai multe detalii, cei interesaţi se pot adresa Compartimentului Formare Profesională din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, strada Prelungirea Crișan, nr. 2, telefon 0249.438.595.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți