14.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Tânără din Caracal, rănită într-un accident rutier produs pe DN 6, în afara localității Coșoveni. Autoutilitara în care se afla s-a răsturnat

- Advertisement -

Polițiștii Serviciului Rutier Dolj au fost sesizați duminică, după ora prânzului, cu privire la faptul că, pe Drumul Național 6, în afara localității Coșoveni, a avut loc un accident rutier. O autoutilitară, în care pasageră era o tânără din Caracal, s-a răsturnat pe partea carosabilă, iar apoi a fost lovită de un ansamblu de vehicule. Acesta, la fel ca și șoferul, a ajuns la spital, pentru a primi îngrijiri medicale.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că un tânăr de 26 de ani, din localitatea Dioști, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 6, în afara localității Coșoveni, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a părăsit sensul de deplasare, intrând pe contrasens unde s-a răsturnat, ulterior fiind acoșată de un ansamblu de vehicule ce circula din sens opus. În urma evenimentului rutier, conducătorul autoutilitarei și o tânără de 23 de ani, din municipiul Caracal, pasager în vehicul, au necesitat îngrijiri medicale”, a declarat Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Cei doi șoferi au fost testați de polițiștii rutieri cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Sursă foto: Info Trafic Craiova și Dolj – Grup Facebook

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți