15.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident rutier cu doi răniți, la ieșire din Slatina spre Pitești. Unul dintre șoferi era băut

- Advertisement -

Un accident de circulație, soldat cu două victime, a avut loc marți după-amiază, în jurul orei 17:00, la ieșire din municipiul Slatina spre Pitești. Două mașini s-au ciocnit violent, iar în urma testării cu aparatul alcooltest polițiștii rutieri au stabilit că unul dintre conducătorii auto era sub influența băuturilor alcoolice.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin apelul de urgență 112, cu privire la evenimentul rutier produs pe strada Pitești, pentru cercetări la fața locului deplasându-se polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în eveniment au fost implicate două autovehicule, respectiv un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din orașul Ocna Sibiului, județul Sibiu, și un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt. În urma evenimentului rutier, două persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, pentru slătinean rezultatul fiind negativ, iar în cazul sibianului a rezultat o concentrație alcoolică de 0,72 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al IPJ.

Potrivit unor surse, conducalătorul auto din Ocna Sibiului ar fi vinovat de producerea accidentului, pentru că nu a păstrat o distanță suficientă față de autoturismul din fața sa, condus de slătinean, și a intrat în coliziune cu acesta.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți