13.2 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Slătineanca Simona Popescu, câștigătoare a trofeului Festivalului „De dor, de primăvară” de la Caracal

- Advertisement -

După ce de Florii a câștigat trofeul Festivalului folcloric regional „Carul cu flori” de la Giuvărăști, la finalul săptămânii trecute a areușit să obțină și trofeul Festivalului concurs de muzică populară „De dor, de primăvară”, ce s-a desfășurat la Teatrul Național „Ștefan Iordache” din municipiul Caracal. Vorbim de tânăra Simona Popescu, din Slatina, solistă a Grupului Vocal „Mândruțele” din comuna Perieți. 

„Cu bucurie, vă anunț că astăzi (vineri, 21 aprilie n.r.) am reușit să obțin Trofeul Festivalului «De dor, de primavară», desfașurat la Caracal! Mulțumesc onoratului juriu, al cărui președinte a fost distinsa doamnă Niculina, pentru încrederea acordată, orchestrei, publicului și familiei Marin și Liliana Vâlceleanu pentru susținerea absolută!”, a postat solista vocală Simona Popescu pe pagina sa de Facebook.

Evenimentul de la Caracal s-a derulat în zilele de 20 și 21 aprilie 2023. Pe lângă concursul folcloric propriu-zis, în cele două seri de festival au avut loc și recitaluri susținute de îndrăgiți interpreți de muzică populară precum Niculina Stoican, cea care a fost și președinta juriului, Ionuț Dolănescu, Mariana Ionescu Căpitănescu, Neta Soare, Ilie Dură, Anuța Arghiroi, Andra Sâiu, cvartetul de nai Roxana Nanu, Fabian Călin, Isabela Dincă și Daniel Voicu, acompaniamentul muzical fiind asigurat de orchestra Centrului Cultural Municipal „Radu Șerban”, condusă de Daniel Voicu, prezentator al întregului eveniment fiind teleormăneanul Gelu Voicu.

Organizatori ai Festivalului „De Dor, de primăvară” Caracal au fost Primăria și Consiliul Local Caracal, Centrul „Radu Șerban” Caracal și Centrul Județean de Cultură și Artă Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți