33.2 C
Slatina
marți,23 iulie,2024

Ultimele Articole

Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Slatina, intră în reparații. Lucrările se vor desfășura timp de aproape zece zile

- Advertisement -

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Slatina anunță că de luni, 24 aprilie, pentru aproximativ zece zile, se vor desfășura lucrări de reparații la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina. Acesta este și motivul pentru care s-au reconfigurat căile de acces ale bolnavilor în cea mai mare unitate medicală din județul Olt.

Angela Nicolae, manager al Spitalului Slatina, spune că această reorganizare temporară nu va afecta serviciile medicale oferite pacienților care se adresează unității sanitare cu paturi.

„Anunțăm următoarele reconfigurări ale circuitelor de acces al pacienților: accesul în UPU se va realiza prin triaj organizat temporar la nivelul Biroului de Internări; cabinetul de primire a urgențelor pediatrice a fost relocat temporar în Blocul Materno-Infantil la parter, la Biroul de Internări Pediatrie; Biroul de Internări al spitalului a fost relocat temporar în containerele din zona UPU. Precizăm că această reorganizare temporară nu va afecta în niciun fel serviciile medicale oferite tuturor paciențior care se adresează Spitalului Județean de Urgență Slatina. Regretăm disconfortul creat și asigurăm pacienții că depunem toate eforturile pentru a minimiza impactul acestor lucrări de reparații asupra activității spitalului”, a declarat managerul SJU Slatina.

Potrivit sursei citate, lucrările de reabilitare sunt însă necesare pentru a oferi, în continuare, servicii medicale de calitate și în siguranță.

„Suntem conștienți de importanța Unității de Primire Urgențe pentru comunitatea noastră, ne angajăm să finalizăm cât mai repede lucrările necesare și să revenim la activitatea obișnuită în cel mai scurt timp posibil. Suntem alături de pacienții noștri și ne asigurăm că primesc îngrijirea și atenția de care au nevoie”, a declarat Angela Nicolae.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți