16.2 C
Slatina
marți,30 aprilie,2024

Ultimele Articole

Senatorul Paul Stănescu, mesaj de 1 Mai: „Munca nu trebuie să însemne doar supraviețuire, ci și satisfacție și oportunități de dezvoltare personală și profesională”

- Advertisement -

Paul Stănescu, senator de Olt și secretar general al PSD, nu a luat parte luni la întâlnirea cu social democrații din pădurea de la marginea municipiului Slatina spre barajul de la Slătioara, însă nu a ezitat să transmită un mesaj de 1 Mai muncitoresc. „Munca nu trebuie să însemne doar supraviețuire, ci și satisfacție și oportunități de dezvoltare personală și profesională”, a ținut să sublinieze parlamentarul social democrat.

„Am sărbătorit recent 130 de ani de social-democrație, pentru că este viziunea noastră ideologică și este o idee puternică care a schimbat lumea în bine. Obligația noastră de a reprezenta interesele și drepturile salariaților nu s-a încheiat și nu se va încheia în viitorul apropiat. PSD continuă această misiune, pentru solidaritate și dreptate socială. Munca nu trebuie să însemne doar supraviețuire, ci și satisfacție și oportunități de dezvoltare personală și profesională. De 1 Mai să fim recunoscători tuturor celor care își dedică timpul și efortul pentru a îmbunătăți lumea în care trăim”, este mesajul transmis de senatorul PSD de Olt Stănescu.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți