9.7 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Stilul clasic de modă – cum să creezi stilizări într-un stil clasic și cum să le reîmprospătezi

- Advertisement -

Stilul este acel plus de suflet care îți reflectă personalitatea atunci când vine vorba despre garderoba ta. Este, de asemenea, ceea ce distinge modul în care te îmbraci spre deosebire de altcineva. Este important ca acesta să fie mereu același, astfel încât personalitatea ta să fie percepută în mod clar de cei din jurul tău. Fiind o femeie cu un stil clasic, ținuta ta transmite o imagine de clasă, seriozitate, seriozitate și încredere. Dacă te-ai decis să îți pui în valoare personalitatea prin cultivarea unui stil clasic, este interesant să știi ce ținută elegantă pentru femei poți adopta pentru fiecare ocazie, cum se pot crea cele mai frumoase stilizări și cum se pot reîmprospăta acestea.

Vrei o ținută clasică pentru viața de zi cu zi?

Pentru a merge la cumpărături sau pur și simplu pentru a ieși în oraș cu prietenele, cel mai bine at fi să alegi o ținută clasică simplă, dar șic în același timp. Modelele de Cămăși albe Damă pe Answear.ro sau maiourile pot să fie purtate alături de un blazer. Blugii vor veni cu acel ceva în plus iar espadrilele sau tenișii pot completa de minune ținuta.

Vrei o ținută pentru o întâlnire mai formală?

Pentru o întâlnire mai formală sau mai specială se poate miza pe modele de https://answear.ro/h/rochii-office sau pe rochii tip cămașă, de ce nu. Acestea se pot pune cel mai bine în valoare de o pereche de pantofi mai masculini precum mocasinii sau pantofii tip derby. Un trenci în nuanțe de bej de lungime medie este cel care poate pune și el cel mai bine în valoare ținuta.

Vrei o ținută mai clasică și mai șic pentru locul de muncă?

Pentru locul de muncă, un costum este cea mai bună alegere. Cu o croială mai modernă, este cel care va veni cu un supliment de stil. Mai ales blazerul, care rămâne un must have pentru un stil mai clasic. Pe sub, o bluză mai drăguță și mai fină, o cămașă sau chiar un tricou vor pune cel mai bine în valoare ținuta. Pentru un alt look reușit, o pereche de blugi indigo vor arăta foarte bine alături de un maiou elegant negru și de un blazer în carouri, care va pune totul în valoare. O curea va completa de minune totul.

Pentru un week-end mai relaxant, se poate miza pe o pereche de pantalonii skisnny și pe un triocou alb, simplu. Dacă vei alege un model mai oversize, foarte trendy în ultima vreme, vei obține cel mai cool outfit.

Fie că faci comisioane în oraș sau plănuiești o întâlnire la o cafea cu o prietenă, te poți baza pe piesele tale atemporale, clasice, pentru a te face să arăți bine. O pereche de blugi bine croiți cu talie înaltă, un pulover cu guler înalt  sau un tricou simplu și o gentuță neagră din piele pentru tendințe și ești gata să ieși pe străzi cu ușurință.

Datorită paletei sale de culori neutre și elegante, stilul clasic este deosebit de ușor de stăpânit și de adoptat în viața de zi cu zi. Potrivit pentru toate situațiile, aspectul său polivalent poate fi dus de la birou acasă, ca un adevărat cameleon. Și se poate aduce mereu în actualitate foarte ușor.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți