16.2 C
Slatina
miercuri,1 mai,2024

Ultimele Articole

Accident de circulație pe DN 65 – E 574, între localitățile Optași și Negreni. Un șofer a ajuns la spital

- Advertisement -

Accident de circulație sâmbătă după-amiază, pe Drumul Național (DN) 65 – European (E) 574, între comuna Optași Măgura și satul Negreni al orașului Scornicești. Un autoturism s-a răsturnat în afara drumului, tânărul care se afla la volanul acestuia fiind rănit și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina.

Iinspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la producerea evenimentului rutier, iar la fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani, din municipiul București. În urma evenimentului rutier, tânărul a necesitat îngrijiri medicale, fiind preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a declarat Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al IPJ Olt

Potrivit unor surse, se pare că bucureșteanul care se deplasa din direcția Slatina spre Pitești s-ar fi angajat într-o depășire, a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara drumului.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în cauză în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs produs evenimentul.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți