21.2 C
Slatina
duminică,28 aprilie,2024

Ultimele Articole

Artistul Constantin Enceanu cântă vineri în localitatea natală, Vișina Nouă

- Advertisement -

Vineri, 19 mai, este prilej de sărbătoare pentru locuitorii comunei Vișina Nouă. Va fi un spectacol extraordinar cu artiști ai Ansamblului Profesionist „Doina Oltului” din Slatina, însă vedeta evenimentului va fi îndrăgitul interpret de muzică populară Constantin Enceanu, care este de-al locului, având în vedere că în urmă cu 59 de ani acesta se năștea chiar în Vișina Nouă.

Evenimentul, care este organizat de Primăria și Consiliul Local Vișina Nouă și coincide cu desfășurarea bâlciului anual, este programat a avea loc în Parcul Comunal, cu începere de la ora 17:00, iar printre artiștii care vor urca pe scenă se mai numără Maria Ghinea, Carmen Budulan, Marinela Dobrițoiu, Dorina Mete, Sorina Dinu și dansatorii „Doina Oltului” Slatina, acompaniamentul muzical fiind asigurat de orchestra „Doina Oltului”, condusă de dirijorul Cristian Dumitru.

„Dragi locuitori ai comunei Vișina Nouă pentru că suntem în luna Mai muzica și voia bună revin în localitatea noastră cu ocazia organizării bâlciului. Din acest motiv sunt invitați toți comercianții din zonă și din localitate în parcul comunal și pe strada Gheorghița Bărbuceanu (nord). Petrecerea începe în după-amiaza zilei de vineri, 19 mai, ora 17:00, în Parcul Comunal, unde sunteți invitați la specatacolul oferit de Ansamblul Profesionist ‘Doina Oltului’ și de Constantin Enceanu! În deschiderea acestui spectacol vă vor încânta, cu o suită de jocuri populare, elevii și tinerii din localitate! Vă spun încă de acum tradiționalul ‘Bun venit!’ și ‘La mulți ani!’ sărbătoriților, având în vedere că în week-end este marea sărbătoare a Sfinților Împărați Constantin și Elena”, este invitația adresată vișinarilor, și nu doar lor, de Florin Cristian Țol, primarul comunei Vișina Nouă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți