11.2 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Sărbătoare la Piatra Olt, de Ziua Sfinților Împărați Constantin și Elena. Susțin concerte Georgiana Lobonț, Niculina Stoican, Mario Fresh și Marian Medregoniu

- Advertisement -

Duminică, 21 mai, de Sfinții Împărați Constantin și Elena, este ziua în care locuitorii orașului Piatra Olt vor petrece. Este Ziua Localității, iar mai mulți artiști cunoscuți ai muzicii populare și ușoare românești vor urca pe scena amenajată în centrul urbei. Printre aceste vedete se numără Georgiana Lobonț, Niculina Stoican, Mario Fresh și Marian Medregoniu.

Spectacolul cu artiștii cunoscuți începe la ora 17:00, însă evenimentele dedicate Zilei Orașului Piatra Olt încep încă de la primele ore ale zilei de 21 mai.

„Este o ocazie specială dedicată comunității noastre, pentru care Primăria și Consiliul Local au pregătit o serie de activități și evenimente pentru toate vârstele. Vă invităm să vă alăturați nouă pentru a sărbători împreună. Iată câteva dintre evenimentele care vor avea loc: 12:00 – 16:00 activități școlare organizate de Liceul Tehnologic Piatra Olt și Școala Gimnazială Piatra; 16:00 – 17:00 Tedeum – Slujbă Religioasă susținută de preoții orașului și sărbătorirea celor 11 familii, care împlinesc 50 de ani de căsătorie; 17:00 – 22:00 spectacol incendiar cu Georgiana Lobonț și Mario Fresh, alături de alți șapte artiști de muzică populară și muzică ușoară. Seara va fi încheiată cu un spectaculos foc de artificii!”, a declarat Nicușor Rada, primar al orașului Piatra Olt.

Potrivit afișului manifestării, făcut public de edil, pe scenă vor mai urca, pe lângă artiștii ale căror nume au fost anunțate, Ansamblul „Acidava” Piatra Olt, Zorina Bălan, Victorița Cică, Mady de la Slatina, Ionuț Pește și orchestra condusă de maestrul Iulian Onțică care va asigura acompaniamentul muzical tuturor îndrăgiților interpreți de muzică populară.

Întregul eveniment, care este organizat de Primăria și Consiliul Local Piatra Olt, va fi prezentat de Lili Bălăceanu.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți