18.1 C
Slatina
joi,8 iunie,2023
spot_img

Ultimele Articole

Anunț public privind decizia etapei de încadrare

S.C. CASTING PLANT S.R.L. titular al proiectului „INLOCUIREA UNUI CREUZET CU UN CUPTOR ROTATIV”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM OLT, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „INLOCUIREA UNUI CREUZET CU UN CUPTOR ROTATIV”, propus a fi amplasat în Slatina, str. Constructorului, nr. 3, C1. vestiar 1, vestiar 2 si hala productie aluminiu, judetul Olt.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Olt din Slatina, str. Ion Morosanu, nr. 3, judeţul Olt, în zilele de luni-vineri, între orele 9-16, precum şi la următoarea adresa de internet http://apmot.anpm.ro

1.Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării prezentului anunt.

2.Publicul interesat poate depune propuneri în ceea ce privește conținutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Olt precum si la urmatoarea adresa de e-mail http://apmot.anpm.ro în termen de 10 zile de la data afișării anunțului.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Nu pierdeți