18.1 C
Slatina
joi,8 iunie,2023
spot_img

Ultimele Articole

Vâlcea: Un bărbat a decedat după ce şi-a dat foc în apropierea unei şcoli din Râmnic

Un bărbat a decedat marţi dimineaţă după ce şi-a dat foc în apropierea unei unităţi de învăţământ din Râmnic, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea.

Pompierii militari vâlceni au precizat că la sosirea echipajelor bărbatul era cuprins de flăcări şi nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

„Am fost informaţi în această dimineaţă, prin apel la 112, la ora 08:54, despre faptul că o persoană s-a autoincendiat, în zona Liceului Economic, în municipiul Râmnicu Vâlcea. Imediat, la faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o autospecială de intervenţie rapidă, din cadrul Gărzii de Intervenţie Râmnicu Vâlcea, precum şi o ambulanţă aparţinând SAJ, cu medic. Pompierii militari au acţionat de urgenţă pentru stingerea incendiului. Din păcate, a fost declarat decesul de către medicul prezent la faţa locului”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Sorin Albinaru.

Martori la incident spun că bărbatul ar fi ieşit dintr-un bloc din zonă şi şi-ar fi dat pur şi simplu foc.

Cazul este cercetat de poliţişti care încearcă acum să afle identitatea bărbatului şi motivul pentru care a recurs la acest gest.

sursa: Agerpres.ro

Latest Posts

spot_imgspot_img

Nu pierdeți