18.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Georgiana Lobonț, Niculina Stoican, Roberta Crintea, Olguța Berbec și Remus Novac, cap de afiș la Ziua comunei Movileni

- Advertisement -

Așa cum ne-a obișnuit de câțiva ani încoace, Ion Sorin Toma, primarul comunei Movileni, aduce artiști de seamă ai muzicii populare românești la Ziua localității. Așadar, și pe 1 iunie 2023, de Ziua Copilului, nume mari vor cânta pe scena amenajată în centrul comunei, cap de afiș fiind Georgiana Lobonț (FOTO), Niculina Stoican, Roberta Crintea, Olguța Berbec și Remus Novac.

Primăria și Consiliul Local anunță că spectacolul va începe în jurul orei 16:00, astfel movilenii sunt așteptați să se distreze și să joace hore și sârbe pe cântecele cunoscute ale artiștilor amintiți, recitaluri urmârd să mai susțină în fața lor Violeta Constantin, Marian Medregoniu și Mady de la Slatina, acompaniamentul muzical fiind asigurat de orchestra condusă de maestrul Iulian Onțică.

Prezentator al întregului eveniment este Lili Bălăceanu, iar locuitorii din Movileni se vor bucura și de un joc de lasere și un spectaculos foc de artificii, după lăsatul întunericului.

Cum petrecerea câmpenească are loc de Ziua Copilului, autoritățile publice locale au pregătit și un parc de distracții pentru cei mici, unde intrarea va fi gratuită.

„Primăria comunei Movileni, împreună cu Consiliul Local, vă invită cu mare drag și entuziasm la cea de-a X-a ediție a sărbătorii localității noastre. Evenimentul va avea loc in ziua de 1 iunie 2023, prilej cu care ne vom bucura împreună cu cei mici de Ziua Copilului! În semn de respect pentru locuitorii comunei, manifestările organizate în localitatea noastră sunt o tradiție. Vă așteptăm în număr cât mai mare!”, este invitația adresată de edilul Sorin Toma.

Bineînțeles, din peisajul manifestării cultural artistice nu vor lipsi micii, berea și nici tarabele unde comercianții vor vinde alte produse culinare, jucării sau diverse chilipiruri.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți