18.1 C
Slatina
marți,26 septembrie,2023

Ultimele Articole

ANUNȚ

- Advertisement -

S.C. SOLAR ELECTRIC MARUNTEI S.R.L. si S.C. SOLAR ELECTRIC COTEANA S.R.L., anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către A.P.M. Olt, în cadrul procedurii de realizare a evaluării de mediu pentru „PLAN URBANISTIC ZONAL pentru CONSTRUIRE CENTRALA FOTOVOLTAICA IN VEDEREA PRODUCERII ENERGIEI ELECTRICE” în comuna Maruntei, T20, P2 si T 3, P2, judetul Olt: planul nu necesită evaluare de mediu şi nici evaluare adecvată urmând a fi supus procedurii de adoptare fără aviz de mediu.

Documentaţia care a stat la baza luării deciziei etapei de încadrare şi proiectul deciziei etapei de încadrare pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Olt din Slatina, str. Ion Moroşanu, nr. 3, judeţul Olt, în zilele de luni – vineri, între orele 800– 1400, precum şi la următoarea adresa de internet http://apmot.anpm.ro

Publicul poate formula comentarii privind decizia etapei de încadrare pe care le trimite în scris Agenţiei pentru Protecţia Mediului Olt, în termen de 10 zile calendaristice de la data publicării anunţului.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți