2.2 C
Slatina
vineri,18 octombrie,2024

Ultimele Articole

Vine circul în oraș. Spectacol marca „Espinol” la Slatina, între 1 și 5 iunie

- Advertisement -
Strada Crișan, din municipiul Slatina, zona situată vizavi de Bazinul Didactic de Înot, va fi locația în care, în perioada 1 și 5 iunie, vor avea spectacol reprezentanții Circului Espinol, o premieră în România, dar și în localitatea situată pe malul stâng al râului Olt. 
Vor fi nu mai puțin de 11 reprezentanții, iar cei de la Circul Espinol au pregătit și surprize pentru unii dintre slătineni, și nu numai. Organizează un concurs, în urma căruia vor fi extrași trei câștigători, fiecare dintre ei urmând să primească câte trei invitații la circ.
Înscrierile au loc până pe 2 iunie, inclusiv.
„(…) Dacă vrei să câștigi invitații la circ pentru tine și cei dragi, înscrie-te la concurs în perioada 27 mai – 2 iunie. Pe 2 iunie vom extrage cei trei câștigători. Fiecare câștigator va primi patru invitații la circ. Cum participi? Dacă ești din Slatina sau din împrejurimi trebuie să urmezi pașii de mai jos: să apreciezi pagina de Facebook Circul Espinol; să lasi un comentariu în care dai tag unui prieten alături de care ai vrea sa mergi la circ și să folosești hashtag-ul #CirculEspinol SLATINA. Premiile se ridică de la casa de bilete a circului, nu se expediază prin curier! O persoană se poate înscrie în concurs o singură dată! Un singur comentariu va fi înscris în concurs! Consultă Regulamentul concursului pe www.CirculEspinol.ro, secțiunea «Regulament Concurs»!”, este anunțul făcut de cei de la circ.
Din spectacolele de la Slatina nu vor lipsi numerele următoare: Aerial Hoop, Aerial Silk, Aerial Straps, Clov, Contorsionism, Duo Straps, Comedy, Roata Morții, Globul Morții, Highwire și Water Bowl.
Reprezentanțiile se vor desfășura după următorul program: joi, 1 iunie – orele 16:30 și 18:30; vineri, 2 iunie, și sâmbătă, 3 iunie – orele 16:00 și 19:00; duminică, 4 iunie – orele 11:30, 15:00 și 19:00; luni, 5 iunie – orele 11:30 și 15:00.
Biletele au prețuri întregi cuprinse între 35 și 60 de lei, fiind disponibile la Lojă – 60 de lei adult și 55 de lei copil, Tribuna A – 55 de lei adult și 45 de lei copil și Tribuna B – 45 de lei adult și 35 de lei copil.
Cătălin FIRCOIU
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți