11.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Casieriile CAO din județ, închise în minivacanța de Rusalii

- Advertisement -

Toate Casieriile Companiei de Apă Olt, dar și Biroul Unic de la sediul din municipiul Slatina vor fi închise între 1 și 5 iunie, când locuitorii județului se vor afla în minivacanța de Rusalii.

Dacă Ziua Copilului și a doua zi de Rusalii sunt declarate zile libere legale, ziua de vineri, 2 iunie, urmează a fi recuperată. Pentru plata facturilor, beneficiarii serviciilor CAO au la dispoziție în această perioadă aplicația CAOmobile.

„1 și 5 iunie sunt zile libere legale, conform Codului Muncii, iar ziua 2 iunie va fi recuperată ulterior de angajații Companiei de Apă Olt. Beneficiarii serviciilor de alimentare cu apă și canalizare au la dispoziție, pentru plata facturilor, aplicația CAOmobile!”, este anunțul reprezentanților companiei.

Ca întotdeauna, în aceste zile libere, Compania de Apă Olt asigură permanența și echipele de interventie sunt pregătite să rezolve problemele care apar în sistemul de alimentare cu apă și canalizare. Pentru sesizări și reclamații, oltenii au la dispoziție numărul de telefon de la Dispecerat – 0249.423.419.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți