6.2 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Doi răniți în urma unui accident produs pe DJ 546 A, între Schitu și Șerbănești. Mai multe mașini implicate

- Advertisement -

Un accident rutier s-a produs în dimineața zilei de vineri, în jurul orei 11:20, pe Drumul Județean 546 A, între comunele Schitu și Șerbănești. Două persoane au fost rănite și transportate la spital pentru investigații amănunțite, în coliziune fiind implicate mai multe autoturisme.

Potrivit unor informații, în eveniment au fost implicate trei autoturisme, două dintre dintre acestea ajungând după impactul violent pe câmpul de la marginea drumului.

Mai multe echipaje medicale au ajuns la fața locului pentru acordata primul ajutor persoanelor care se aflau în mașini, două dintre ele fiind transportate la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina.

Sursă foto: Martor

Polițiștii rutieri au ajuns și ei în zonă pentru a aefectua cercetări și a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul, precum și numărul de autovehicule implicate.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar toți cei trei șoferi nu erau băuți.

„Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Județean 546 A, între localitățile Șerbănești și Greci (sat al comunei Schitu), județul Olt. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina. Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate trei autovehicule, respectiv un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 59 de ani, din municipiul Slatina, un autoturism condus de un tănăr, în vârstă de 28 de ani, din municipiul Craiova și un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din municipiul Slatina. În urma evenimentului rutier, două persoane, pasagere în autoturismul condus de slătineanul de 59 de ani, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Potrivit unor surse, vinovat de producerea evenimentului ar fi șoferul de 59 de ani, din Slatina, care pe fondul nepăstrării distanței regulamentare în mers a intrat în coliziune cu mașina condusă de craiovean, ce ulterior a fost proiectată în autoturismul la volanul căruia se afla celălalt bărbat din Slatina, în vârstă de 43 de ani.

Din cauza accidentului, în zona acestuia traficul rutier s-a desfășurat cu dificultate timp de câteva zeci de minute. Chiar a fost blocat în timpul efectuării cercetărilor de la fața locului.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți