6.9 C
Slatina
vineri,18 octombrie,2024

Ultimele Articole

Accident la Jitaru – Scornicești. Două mașini s-au ciocnit frontal

- Advertisement -

Eveniment rutier în după-amiaza zilei de sâmbătă, în jurul orei 15:30, pe Drumul Național 65 – European 574, în zona satului Jitaru al orașului Scornicești.

Două autoturisme s-au izbit frontal, iar în urma impactului violent o femeie ar fi fost rănită ușor și a necesitat acordarea de îngrijiri medicale. Echipaje medicale au fost la fața locului pentru a acorda primul ajutor, în zonă deplasându-se și polițiștii rutieri pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul de circulație.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt au ajuns la locul evenimentului pentru a efectua cercetări.
 
„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate două autovehicule, respectiv un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din municipiul Iași, județul Iași, și un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 29 de ani, din orașul Scornicești. În urma evenimentului rutier, o femeie, pasageră în autoturismul condus de ieșean, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.
 

Cătălin FIRCOIU

Sursă foto: Martor

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți