6.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Leonard Petcu, Georgiana Lobonț și Lucian Vintilescu, printre artiștii care susțin recitaluri la „Sărbătoarea Teiului” din Băbiciu

- Advertisement -

Primăria și Consiliul Local Băbiciu, în frunte cu edilul Florin Negrilă, organizează, la sfârșitul acestei săptămâni, o nouă ediție a tradiționalei sărbători „Floarea Teiului”, ajunsă la ediția cu numărul 27. Georgiana Lobonț, Leonard Petcu și Lucian Vintilescu (FOTO cu ultimii doi n.r.) se află printre artiștii care vor cânta la petrecerea câmpenească.

Așa cum s-a întâmplat și anul trecut, ziua de sâmbătă, 10 iunie, va fi dedicată bâlciului anual, iar ziua de duminică, 11 iunie, va fi încununată de grandiosul concert în cadrul căruia, pe lângă vedetele amintite, mai susțin recitaluri Mirela Vaida, Marian Medregoniu, Adriana Soreanu și Taraful „Drăgulin” de la Iancu Jianu.

Spectacolul va începe duminică la ora 17:00 și se va desfășura în centrul localității, acesta urmând a se încheia undeva târziu în noapte cu un minunat foc de artificii.

„Dragii noștri! Ediția XXVII a ‘Sărbătorii Teiului’ va avea loc pe 10 și 11 iunie în Băbiciu. Duminică, începând cu ora 17:00, am pregătit un spectacol de vis și show de artificii. Vă așteptăm cu drag în număr cât mai mare, cu veselie si voie bună”, este invitația pe care o adresează băbicenilor Florin Negrilă, primarul comunei din sudul județului Olt.

De la „Sărbătoarea Teiului” nu vor lipsi micii, berea, tarabele cu fel de fel de produse și, bineînțeles, pentru copii, tradiționalul parc de distracții.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți