19.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Senatorul liberal Liviu Voiculescu, alături de primarul Marijana Trepăduș, la Ziua comunei Șopârlița

- Advertisement -

Eveniment de anvergură duminică, 4 iunie, în prima zi de Rusalii, în comuna Șopârlița. A fost marcată Ziua localității, iar la petrecerea câmpenească, alături de primarul liberal Marijana Trepăduș, a ales să fie prezent și senatorul Liviu Voiculescu, președinte al PNL Olt, și o parte din echipa pe care o conduce, în frunte cu Florin Homorean, prefectul județului și secretar general al organizației județene.

Parlamentarul oltean a spus că îl va sprijini pe edilul Trepăduș în tot ceea ce înseamnă proiecte necesare dezvoltării comunei Șopârlița.

„O seară memorabilă petrecută alături de locuitorii comunei Șopârlița. Voie bună, artiști de excepție, atmosferă deosebită și oameni speciali. Mulțumim pentru invitație doamnei primar Trepăduș Marijana. Am asigurat-o de tot sprijinul meu, al domnului prefect și al tuturor colegilor din administrația locală și centrală pentru proiectele necesare dezvoltării acestei frumoase comune”, a declarat liberalul Liviu Voiculescu.

Sărbătoarea la Șopârlița a început încă de la primele ore ale zilei de duminică, când călușarii au jucat tradiționalul dans bărbătesc călușul, în țărână, în curțile mai multor gospodari din comună, inclusiv cea a edilului Marijana Trepăduș, iar apoi în centru a fost sărbătorită Ziua localității, unul dintre momente fiind premierea cuplurilor care au împlinit în ultimul an 50 de ani de căsnicie.

Cu începere de la ora 17:00, Parcul Central a devenit neîncăpător pentru șopârlițenii care au venit să se distreze într-un număr foarte mare.

Aici au cântat Mariana Ionescu Căpitănescu, Nicu Paleru, Dorina Mete, Costel David, Mihail Ștefan Minulescu, cel care a și prezentat evenimentul, Ronna Riva, însă pe scenă au urcat cu un frumos spectacol și copiii membri ai Ansamblului Folcloric „Cununa” din Șopârlița, director artistic fiind Musiv Show – Costel David.

De la sărbătoare nu au lipsit, bineînțeles, micii și berea, autoritățile locale pregătind și un loc de joacă pentru prichindei.

Ziua localității Șopârlița s-a încheiat după lăsatul serii cu un superb foc de artificii.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți