10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Reprezentațiile marca „Circul Espinol” continuă până duminică, la Slatina

- Advertisement -
După cele cinci zile de spectacole de la Slatina, Circul Espinol nu pleacă încă de pe meleagurile noastre și va continua să aibă reprezentanții în locația de pe strada Crișan, vizavi de Bazinul Didactic de Înot. În perioada 1 – 5 iunie au fost 11 show-uri, iar în zilele de 6 și 7 iunie circul va fi închis. Apoi, până duminică, 11 iunie, vor mai fi alte șase reprezentații.
Circul Espinol a luat această decizie având în vedere numărul mare de solicitări venit din partea publicului slătinean.
„Datorită numărului mare de solicitări, Circul Espinol vine în întâmpinarea dorinței publicului, prelungind perioada reprezențatiilor din Slatina (Strada Crisan, vizavi de Bazinul de Înot) până duminică, 11 iunie. Vă așteptăm cu drag la spectacolul Circului Espinol unde distracția și voia bună vă întâmpină mereu! Bilete online pe www.CirculEspinol.ro sau la Casa de Bilete a circului”, au transmis reprezentanții circului.
Din spectacolele de la Slatina nu vor lipsi numerele următoare: Aerial Hoop, Aerial Silk, Aerial Straps, Clovn, Contorsionism, Duo Straps, Comedy, Roata Morții, Globul Morții, Highwire și Water Bowl.
Reprezentanțiile noi ale Circului Espinol se vor desfășura după următorul program: miercuri, 8 iunie – ora 19:00; vineri, 9 iunie – ora 19:00; sâmbătă – orele 16:00 și 19:00; duminică, 11 iunie – orele 11:30 și 15:00.
Biletele au prețuri întregi cuprinse între 35 și 60 de lei, fiind disponibile la Lojă – 60 de lei adult și 55 de lei copil, Tribuna A – 55 de lei adult și 45 de lei copil și Tribuna B – 45 de lei adult și 35 de lei copil.
Iar în cazul în care spectatorii ce vin la circ au intrat în posesia flyerelor împărțite prin Slatina, aceștia le prezintă la Casa de Bilete și au parte de o reducere de 5 lei la prețul biletului, valabilă numai la Tribuna B.
Cătălin FIRCOIU
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți