10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bărbat din Dobrun, mort după ce a căzut de la 3 metri înălțime. Efectua lucrări la un pod dintr-o localitate vâlceană

- Advertisement -

Un bărbat în vârstă de 56 de ani, originar din comuna Dobrun, județul Olt, și-a pierdut viața miercuri, 7 iunie, în timp ce efectua lucrări la un pod din localitatea Galicea, județul Vâlcea. Acesta a căzut de la o înălțime de 3 metri și, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru a fi salvat.

Cadrele medicale de pe echipajul care a ajuns la fața locului au fost cele care au constatat decesul său.

„La data de 7 iunie, polițiști din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de pe un pod în localitatea Galicea. Din primele verificări efectuate, s-a constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat de 56 de ani, din județul Olt (comuna Dobrun n.r.), care în timp ce efectua lucrări la un pod, în localitate, ar fi căzut de la o înălțime de 3 metri, decedând. Echipajul medical care a ajuns la fața locului a declarat decesul acestuia. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei”, au transmis reprezentanții Poliției Vâlcea.

Sursa citată mai arată că polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii tragicul eveniment.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți