19.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Restricții de trafic pe strada Ecaterina Teodoroiu din Slatina. CAO continuă lucrările de modernizare a sistemului de apă și canal

- Advertisement -

Pe strada Ecaterina Teodoroiu, din municipiul Slatina, s-au instituit de miercuri, 7 iunie, restricții de trafic cu acordul administratorului drumului public și avizul Poliției Rutiere. Va fi afectat segmentul de drum dintre intersecția străzilor Tunari cu Cuza Vodă și intersecția străzilor Artileriei cu Văilor, pe sensul de mers dinspre Inspectoratul Școlar Județean Olt către Cartierul Steaua, iar în acest sens pe respectivul tronson au fost amplasate indicatoare rutiere cu direcțiile de urmat.

Decizia s-a luat în vederea continuării de către echipele de muncitori ale Companiei de Apă Olt (CAO) a lucrărilor de modernizarea a sistemului de apă și canal din urbe.

„Restricțiile de trafic sunt necesare pentru continuarea lucrărilor de modernizare a sistemului de apă și canal din municipiul Slatina, fiind valabile până la finalizarea lucrărilor”, a declarat subinspector de poliție Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Potrivit autorităților implicate în luarea acestor măsuri, lucrările ar urma să fie finalizate în luna august a anului în curs.

Polițiștii rutieri sunt în zonă pentru monitorizarea și fluidizarea circulației autovehiculelor.

„Recomandăm conducătorilor auto să manifeste răbdare și prudență în trafic și să respecte semnificația indicatoarelor rutiere montate temporar!”, a adăugat reprezentantul IPJ.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți