19.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Acuzații de agresiune sexuală la adresa unui primar din județ

- Advertisement -

O angajată a unei primării din județul Olt îl acuză pe edil de săvârșirea infracțiunilor de agresiune sexuală și abuz în serviciu. Este vorba despre social democratul Viorel Marius Măgureanu, primarul comunei Ștefan cel Mare, despre care o femeie de 48 de ani, din localitate, care îi este subalternă, spune că a fost obligată să întrețină relații intime cu acesta chiar în sediul instituției publice. Potrivit unor surse, acest lucru nu s-ar fi întâmplat numai o sigură dată, ci în repetate rânduri.

Inițial, femeia a depus plângere la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, însă de aici dosarul a fost trimis Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, localitatea Ștefan cel Mare fiind în zona de competență a acestei instituții. Dar, de joi, 8 iunie, cauza este cercetată de polițiștii din Corabia, care au deschis dosar penal.

Edilul oltean este anchetat acum pentru săvârșirea a două infracțiuni.

„La data de 8 iunie, la Secția 3 Poliție Rurală Corabia, a fost înregistrată o plângere scrisă, înaintată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Corabia, cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 48 de ani, din comuna Ștefan cel Mare, ar fi fost agresată sexual și i-ar fi fost îngrădită exercitarea unui drept de către un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din aceeași localitate. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiuniilor de agresiune sexuală și abuz în serviciu, cercetările fiind continuate pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea măsurilor legale”, a declarat subinspector de poliție Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Redacția

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți