14.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Primăria Slatina anunță deschiderea sezonului estival la Plaja Olt, începând de vineri, 9 iunie

- Advertisement -

A venit vara, se deschide și sezonul estival la Plaja Olt din cadrul Clubului Nautic și de Agrement „Plaja Olt”. Anunțul a fost făcut joi, 8 iunie, de reprezentanții Clubului Sportiv Municipal din cadrul Primăriei Slatina, accesul slătinenilor, și nu doar al lor, la piscină, dar și în alte zone de distracție ale plajei, fiind posibil de vineri, 9 iunie.

Programul de funcționare este de luni până duminică, în intervalul orar 09:30 – 20:00.

„Vă așteptăm cu drag să vă bucurați de frumusețea și atracțiile oferite de Clubul Nautic și de Agrement ‘Plaja Olt'”, este invitația adresată de Mihaela Stana, directorul CSM Slatina.

Prețurile stabilite pentru acces și alte servicii oferite pe plaja de pe malul stâng al râului Olt, și numai, sunt următoarele: acces piscine adulți – 20 de lei pe zi; acces piscine copii – 10 lei pe zi, copiii sub 14 ani, trebuie să aibă însoțitor; închiriere umbrele și șezlonguri, în limita stocului disponibil – 10 lei pe zi; închiriere hidrobiciclete două persoane – 20 de lei o oră și 10 lei o jumătate de oră.

Autoritățile locale au ales ca în sezonul estival 2023 să nu modifice prețurile de intrare la Plaja Olt și acces la diverse servicii oferite, acestea fiind identice cu cele de anul trecut.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți