12.3 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Doi răniți în urma unui accident rutier produs într-o intersecție din Slatina

- Advertisement -

Accident de circulație în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 00:20, la intersecția străzii Libertății cu bulevardul Alexandru Ioan Cuza și strada Arcului. Două autoturisme s-au ciocnit violent, iar în urma impactului două persoane au fost rănite și au necesitat acordarea primului ajutor.

În urma apelului efectuat la numărul de urgență 112, mai multe echipaje de salvatori au intervenit la fața locului, pentru cercetări deplasându-se în zonă și polițiști de la Biroul Rutier al Poliției municipiului Slatina.

Din primele date, vinovat ar fi un conducător auto în vârstă de 19 ani, din municipiul Slatina, care venea cu mașina dinspre strada Libertății, iar la intersecția cu bulevardul A.I. Cuza nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus de un tânăr de 23 de ani, din comuna Găneasa, intrând în coliziune cu acesta.

Sursa foto: Info Trafic Slatina – Grup Facebook

În urma impactului, șoferul din Găneasa, dar și pasagerul de pe scaunul dreapta față din autoturismul condus de slătinean, au fost răniți, fiind transportați de echipaje medicale la Unitatea Primiri Urgențe, în vederea acordării de îngrijiri medicale amănunțite.

Polițiștii rutieri i-au testat pe conducătorii auto cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

În cauză a fost deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în eveniment au fost implicate două autovehicule, respectiv un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din comuna Găneasa, județul Olt și un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 19 ani, din municipiul Slatina. În urma evenimentului, două persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Cătălin FIRCOIU

Sursă foto principală: Martor

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți