21.2 C
Slatina
duminică,28 aprilie,2024

Ultimele Articole

Străzi asfaltate în comuna Dobroteasa, printr-un proiect derulat pe Programul „Anghel Saligny”

- Advertisement -

Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, a semnat la sfârșitul săptămânii trecute 28 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, în valoare totală de aproximativ 263 milioane de lei. Una dintre investițiile care se vor realiza prin acest program este în județul Olt, respectiv în comuna Dobroteasa.

În localitatea din nordul județului urmează a fi modernizate străzile, prin asfaltare, valoarea acestui proiect ridicându-se la puțin peste 6,5 milioane de lei.

„Vineri, în data de 9 iunie, comuna Dobroteasa a semnat, prin Ion Crăciunescu – primar, contract de finantare pentru programul national de investitii ‘Anghel Saligny’, obiectivul contractului îl constituie alocarea sumei de 6.501.173,32 lei pentru realizarea obiectivului de investitii ‘Modernizare prin asfaltare străzi în comuna Dobroteasa, județul Olt’, cu o lungime totală de 4,536 kilometri: str. Garofiței, str. Satul Nou, str. Melodiei, str. Dealul Viilor, str. Primaverii, str. Stânjenelului, str. Carpenului, str. Socului, str. Branilei”, spun reprezentanții administrației locale.

Potrivit MDLPA, toate contractele semnate vineri, 9 iunie, vizează reabilitarea şi modernizarea infrastructurii rutiere, înființarea sau extinderea sistemelor de alimentare cu apă și a rețelelor de canalizare, precum și construirea sau modernizarea unor poduri.

Cu aceste proiecte, numărul proiectelor semnate până în prezent, în cadrul Programului „Anghel Saligny”, se ridică la 1.388, în valoare totală de aproape 15,5 miliarde lei.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți