18.1 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Marian Medregoniu și Violeta Constantin cântă la Ziua comunei Ipotești, de Sânziene

- Advertisement -

Credincioşii ortodocşi se pregătesc să marcheze o zi mare de sărbătoare în acest sfârșit de săptămână. Sâmbătă, 24 iunie, este ziua naşterii Sfântului Ioan Botezatorul, cunoscută în popor şi ca Drăgaica sau Sânzienele, motiv de distracție și pentru locuitorii comunei oltene Ipotești, pentru care Primăria și Consiliul Local au pregătit multe surprize. Însă, administrația publică locală, în frunte cu primarul Constantin Necșuț, au pregătit un spectacol extraordinar, cap de afiș fiind Marian Medregoniu (FOTO) și Violeta Constantin.

Alături de cei doi îndrăgiți interpreți de muzică populară, pe scena manifestării cultural artistice care va începe la ora 16:00 pe Dealul Bâlciului, vor mai fi și Laura ROșu și Cornel Cojocaru, evenimentul fiind prezentat de Lili Bălăceanu.

Și cum la Ipotești va fi o adevărată petrecere câmpenească de Drăgaica, din peisaj nu vor lipsi grătarele pe care vor sfârâi micii, berea, tarabele cu diverse chilipiruri, precum și un mic parc de distracții de care se vor bucura copiii.

Cu prilejul Zilei Ipotești, în comună se va desfășura și bâlciul care anual este programat în data de 24 iunie.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți