13.1 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Pompierii din județ s-au întrecut într-un concurs al serviciilor profesioniste pentru situații de urgență

- Advertisement -

Iunie – septembrie este perioada în care, an de an, sunt organizate concursurile serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă, obiectivul fundamental al acestora fiind dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor specifice, necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă. Sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt și Stadionul „Metalurgistul” din Slatina au fost locurile în care marți, 20 iunie, a avut loc etapa județeană a acestor competiții, la final cei mai buni pompieri din Olt fiind premiați.

La această etapă au participat echipaje de la Detașamentul Slatina, Detașamentul Caracal, Stația Scornicești și Stația Stoenești.

„Echipajele participante și-au demonstrat abilitățile la probele: scara de fereastră, pista cu obstacole pe 100 de metri, ștafeta 4 x 100 de metri și realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă”, a declarat Alin Băsășteanu, purtător de cuvânt al ISU.

După desfășurarea celor patru probe, clasamentul general a arătat astfel: Locul I – Detașamentul Slatina, Locul II – Stația Scornicești, Locul III – Detașamentul Caracal și Locul IV – Stația Stoenești

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți