13.1 C
Slatina
duminică,5 mai,2024

Ultimele Articole

Compania de Apă Olt: Alimentarea cu apă întreruptă pe patru străzi din Slatina

- Advertisement -
Avaria apărută la un hidrant situat la intersecția străzilor Nicolae Bălcescu cu Fântânilor din Slatina a făcut ca în dimineața zilei de joi, 22 iunie, Compania de Apă Olt să întrerupă alimentarea cu apă pe patru artere situate în partea de jos a municipiului.
Potrivit reprezentanților CAO, locuitorii de pe străzile Nicolae Bălcescu, Fântânilor, Fundătura Oltului și Puțuri nu vor avea apă la robinete până la ora 13:00 a zilei de joi.
„Compania de Apă Olt – Sediul Secundar Slatina intervine pentru remedierea unei avarii la un hidrant, de la intersecția străzilor Nicolae Bălcescu cu Fântânilor. Serviciul de alimentare cu apă este oprit pe străzile Nicolae Bălcescu, Fântânilor, Fundătura Oltului și Puțuri, până la ora 13:00”, au declarat reprezentanții principalului operator regional din județul Olt, specializat în domeniile captare, tratare și distribuție apă potabilă și colectarea, epurarea și evacuarea apelor uzate.
Sursa citată mai arată că echipa din teren face eforturi pentru ca avaria să fie remediată cât mai repede, iar după ce alimentarea este reluată, apa ar putea curge la robinetele slătinenilor de pe cele patru străzi cu turbidități.
„Facem precizarea că după finalizarea intervenției, în zonă, este posibil să apară modificări ale turbidității apei”, transmite CAO.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți