12.2 C
Slatina
miercuri,1 mai,2024

Ultimele Articole

Carla’s Dreams, L.A. și 3 Sud Est, în concert la Zilele municipiului Slatina

- Advertisement -

Locuitorii Slatinei îmbracă straie de sărbătoare la sfârșitul săptămânii viitoare. Pe 1 iulie se împlinesc 44 de ani de când oraşul Slatina a fost declarat municipiu, în anul 1979, iar Primăria și Consiliul Local, în frunte cu echipa de conducere alcătuită din primarul Emil Moț și viceprimarii Gigi Vîlceleanu și Alexandru Berechet, au pregătit multe surprize slătinenilor. Municipalitatea aduce artiști de marcă ai muzicii românești care vor concerta pe scena amenajată în aer liber, în zona Aleea Eroilor din Parcul Tineretului.

Cap de afiș sunt Carla’s Dreams (FOTO principală), L.A. și 3 Sud Est. Dar, nu doar aceștia sunt artiștii care vor fi în recital în cadrul celei de-a cincea ediții a manifestărilor dedicate Zilelor Slatinei din vară, ci și alte nume sonore ale muzicii de calitate precum Alb Negru, Alina și EMMA. Iar un DJ în fiecare seară din perioada 30 iunie – 2 iulie, pe parcursul a câte două ore, va întreține atmosfera înaintea recitalurilor cu mix-uri ale unor hituri foarte cunoscute. Întregul eveniment va fi prezentat de nimeni altul decât Andrei Ștefănescu, unul dintre membrii trupei Alb Negru.

Vor fi trei zile de muzică, distracție și voie bună, programul fiind următorul: vineri, 30 iunie – Alb Negru (ora 20:00) și L.A. (ora 21:00); sâmbătă, 1 iulie – Alina Eremia (ora 20:00) și 3 Sud Est (ora 21:00); duminică, 2 iulie – EMMA (ora 20:00) și Carla’s Dreams (ora 21:00).

Așadar, slătinenii sunt așteptați la distracție, dar și să se delecteze cu preparate culinare care mai de care, printre care produse grill și de tip fast-food. Totodată, în zona de desfășurare a evenimentului vor exista și standuri cu dulciuri, precum și alte tarabe cu altfel de produse de panificație.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți