22.3 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Noii polițiști din cadrul IPJ Olt, la pregătire profesională

- Advertisement -

Serviciul de Pregătire Profesională din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt a desfășurat, în perioada 12 – 23 iunie, primul modul de inițiere în carieră cu polițiștii nou încadrați în cadrul instituției, atât în structuri operative, cât și în structuri neoperative.

13 oameni ai legii au luat parte la aceste activități, care au început cu pregătirea teoretică a polițiștilor, ce a fost asigurată de formatorii Centrului de Formare șj Perfecționare a Polițiștilor „Nicolae Golescu” Slatina, fiindu-le prelucrate elementele de teorie a tragerii, dar și reguli și măsuri de siguranță privind mânuirea armamentului.

„Noțiunile de teorie însușite de noii polițiști au fost puse în practică, în cele două săptămâni, cu ajutorul instructorilor de tragere din cadrul Serviciului de Pregătire Profesională al Inspectoratului de Poliție Județean Olt. Ne dorim promptitudine, profesionalism și siguranță în executarea misiunilor încredințate, de aceea pregătirea profesională a polițiștilor olteni reprezintă o prioritate a Serviciului de Pregătire Profesională”, au transmis reprezentanții IPJ.

Sursa citată mai arată că obiectivul principal al acestor activități l-a reprezentat formarea unor polițiști competenți la standarde de performanță europene, în scopul îndeplinirii dezideratelor instituționale.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți