9.1 C
Slatina
duminică,28 aprilie,2024

Ultimele Articole

Patru tineri din Brebeni, cercetați penal că ar fi furat 60 de litri de motorină din rezervorul unor utilaje parcate în curtea Primăriei Ipotești

- Advertisement -

Polițiștii Secției de Poliție Rurală 4 Coteana, sub supravegherea procurorului de caz de la Parchetul Slatina, au reținut luni, 26 iunie, un tânăr de 19 ani, din comuna Brebeni, cercetat pentru furt calificat. Acesta și alți tineri cu vârsta cuprinsă între 16 si 34 de ani, tot din Brebeni, sunt acuzați că ar fi furat nu mai puțin de 60 de litri de motorină din două utilaje care erau parcate în curtea Primăriei Ipotești. Nu este singurul furt ce ar fi fost comis de aceștia, și din locuința unui bărbat din Brebeni dispărând mai multe bunuri.

Faptele au fost comise pe 10 iunie, dar și în noaptea de 10 spre 11 iunie.

„În fapt, la data de 11 iunie 2023, în jurul orei 12:00, polițiștii Secției de Poliție Rurală 4 Coteana au fost sesizați de către un bărbat, din comuna Brebeni, cu privire la faptul că, în noaptea de 10 spre 11 iunie, persoane necunoscute ar fi pătruns în locuința sa, de unde ar fi sustras mai multe bunuri. În cursul aceleiași zile, în jurul orei 14:30, polițiștii Secției de Poliție Rurală 4 Coteana au fost sesizați de către un bărbat, din comuna Ipotești, cu privire la faptul că, în dimineața zilei de 10 iunie 2023, persoane necunoscute ar fi sustras aproximativ 60 de litri de motorină din rezervorul a două utilaje ce se aflau parcate în curtea unei instrituții publice din localitate. În ambele cazuri a fost întocmit câte un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind continuate cercetările pentru identificarea autorilor și dispunerea de măsuri legale”, a declarat agent principal de poliție Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

În urma activităților investigativ-operative, polițiștii Secției de Poliție Rurală 4 Coteana au identificat doi tineri, în vârstă de 19 ani, un bărbat de 34 de ani și un minor, în vârstă de 16 ani, toți din comuna Brebeni, bănuiți de comiterea infracțiunilor de furt calificat.

În urma probatoriului administrat, luni, 26 iunie, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, pe numele unui tânăr de 19 ani a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți