10.2 C
Slatina
miercuri,1 mai,2024

Ultimele Articole

Doinița și Ionuț Dolănescu și Marcela Fota, printre artiștii care vor fi la spectacolul dedicat Zilei comunei Stoenești

- Advertisement -

Ne mai despart doar câteva zile până intrăm în iulie și așa cum ne-a obișnuit de câțiva ani încoace, chiar la început de lună administrația publică a pregătit surprize pentru cetățenii comunei Stoenești. Astfel, sâmbătă, 1 iulie, aici se va desfășura o nouă ediție a Zilei comunei. Bâlciul comunal este locația de desfășurare a unui spectacol extraordinar pe care Primăria și Consiliul Local, în frunte cu primarul Alexandru Damian, l-au pregătit, iar printre îndrăgiții interpreți de muzică populară care vor urca pe scenă și vor susține recitaluri se numără Ionuț și Doinița Dolănescu (FOTO) și Marcela Fota.

Cristian Rizescu, Dorina Mete, Costel David, Ștefan Minulescu și cântăreața de muzică pop Ronna Riva, împreună cu cele două dansatoare ale sale, sunt ceilalți artiști care vor cânta în spectacolul folcloric de excepție, programat a începe la ora 17:00.

Alături de aceștia, pe scenă vor urca și micii artiști ai Ansamblului Folcloric „Trandafir de Romanați” din localitate.

Directorul artistic al evenimentului este Music Show – Costel David.

De la marea petrecere câmpenească de sâmbătă nu vor lipsi, bineînțeles, micii, berea și alte preparate culinare și tarabele cu diverse chilipiruri. De asemenea, autoritățile locale au pregătit și un parc de distracții pentru copii.

Bâlciul anual de la Stoenești se va încheia târziu în noapte.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți