22.2 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Patru persoane au ajuns la spital în urma unui accident produs pe un drum județean din Corabia

- Advertisement -

Accident de circulație cu urmări grave sâmbătă, 1 iulie, în jurul orei 12:50, pe Drumul Județean 543, în orașul Corabia, a avut loc un eveniment rutier. Două autoturisme s-au lovit frontal, iar în urma coliziunii violente patru persoane au fost transportate la spital pentru investigații medicale amănunțite.

Evenimentul rutier a fost sesizat prin apelul de urgență 112, la fața locului, pentru cercetări, deplasându-se polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Corabia.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în accident, au fost implicate două autoturisme, respectiv unul condus de o tânără, în vârstă de 25 de ani, din comuna Brastavățu, și altul la volanul căruia era tot o femeie de 37 de ani, din comuna Giuvărăști. În urma evenimentului rutier, patru persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul orășenesc Corabia”, a declarat agent principal de poliție Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Potrivit unor surse, șoferița din Brastavățu ar fi vinovată de producerea evenimentului care se pare că ar fi intrat cu mașina pe contrasens, într-o curbă, moment în care celălalt autoturism, condus de femeia din Giuvărăști, nu a mai putut să evite impactul care a fost aproape frontal. În autoturismul condus de tânăra de 25 ani erau și doi copii, de 3 și 8 ani. Copii, șoferița de 37 ani și un pasager care se afla în mașina condusă de aceasta sunt cele patru persoane care au ajuns la spitalul corăbian pentru investigații medicale amănunțite.

Cele două conducătoare auto au fost testate de polițiștii rutieri cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți