21.8 C
Slatina
miercuri,1 mai,2024

Ultimele Articole

Pistoale airsoft deținute ilegal și sute de elemente de muniție destinată acestor arme, găsite la doi bărbați din Slatina

- Advertisement -

Polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Olt, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, au pus în aplicare, sâmbătă dimineață, două mandate de percheziție domiciliară, la locuințele unor persoane fizice din municipiul Slatina. Doi slătineni au fost vizate de aceste descinderi, în urma lor fiind găsite pistoale airsoft deținute ilegal și sute de elemente de muniție destinată acestor arme.

„În fapt, doi bărbați în vârstă de 38 și 50 de ani, din municipiul Slatina, sunt cercetați în două dosare penale, instrumentate de Parchetul Slatina, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Cu ocazia perchezițiilor, polițiștii au descoperit și ridicat, în vederea continuării cercetărilor, două arme neletale deținute ilegal și 835 de elemente de muniție destinată armelor neletale”, a declarat agent principal de poliție Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

În urma perchezițiilor, care au fost efectuate cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, cei doi slătineni au fost conduși la sediul Poliției municipiului Slatina, în vederea audierii.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți