17.3 C
Slatina
marți,30 aprilie,2024

Ultimele Articole

Slatina. Asistent și ambulanțier de pe salvare, loviți cu pumnii de o rudă a unui pacient în comă alcoolică

- Advertisement -

Un echipaj medical de la Substația Slatina a Serviciului de Ambulanță Județean Olt a fost solicitat în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 04:30, la un pacient care era în comă alcoolică. Solicitarea a venit de la persoane care stau la o adresă de pe o stradă din partea de jos a municipiului Slatina, însă cadrele medicale, respectiv un asistent și un ambulanțier, în loc să poată acorda liniștiți îngrijiri medicale bolnavului, au fost luate la bătaie de una dintre rudele acestuia.

Doar după sosirea polițiștilor și a jandarmilor, asistentul și șoferul ambulanțier de pe salvare, ce au fost loviți cu pumnii în zona feței, au putut să-i acorde pacientului primul ajutor.

Potrivit unor surse medicale, ar fi vorba despre un singur agresor care are în jur de 20 de ani, ce s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice și pe care polițiștii l-au încătușat, iar pacientul care era în comă alcoolică undeva între 25 – 27 de ani. Aceleași surse mai spun că echipajul de pe ambulanță nu a rămas sub supraveghere medicală la spital, însă bătăușul a fost dus la Secția de Psihiatrie pentru investigații medicale.

Agentul principal de poliție Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, a confirmat agresiunea ce a avut loc la Slatina, în cauză fiind deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Oamenii legii efectuează în continuare cercetări pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc altercația.

„La data de 1 iulie 2023, în jurul orei 04:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slatina au fost solicitați să acorde sprijin unui echipaj medical deplasat pe strada Tudor Vladimirescu la o persoană aflată în stare avansată de ebrietate. La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un asistent medical, în timpul acordării îngrijirilor medicale pacientului, ar fi fost agresat fizic de către un tânăr de 19 ani, din municipiul Slatina. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, cercetările fiind continuate”, a declarat reprezentantul IPJ.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți