11.2 C
Slatina
luni,6 mai,2024

Ultimele Articole

Deputatul PSD de Olt Adrian Chesnoiu: „Susțin producătorii locali”

- Advertisement -

Piața voluntară din parcarea Consiliului Județean Olt s-a redeschis de duminică, 2 iulie, acesta fiind locul în care producătorii agricoli locali vând consumatorilor produse autohtone românești. Iar printre susținătorii acestor comercianți se află și deputatul PSD de Olt Adrian Chesnoiu.

Parlamentarul oltean a ținut să-i felicite pe președintele CJ și primarul municipiului Slatina care continuă să se implice în organizarea piaței locale destinată producătorilor din zonă pentru comercializarea produselor, proiectul fiind unul de succes.

„Susțin producătorii locali care trudesc din greu pentru a ne oferi produse proaspete și de calitate. Felicit implicarea președintelui Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, și a primarului municipiului Slatina, Emil Moț, care continuă să organizeze piața locală destinată producătorilor din zonă pentru comercializarea produselor! Acest proiect s-a dovedit a fi unul de succes și este un exemplu foarte bun de implicare a administrației publice locale în oferirea de spații alternative pentru vânzarea produselor agroalimentare direct de către cei care le produc!”, a declarat deputatul social democrat Adrian Chesnoiu.

Piața volantă este organizată săptămânal, în fiecare duminică, în intervalul orar 08:00 – 16:00, până în luna noiembrie 2023, spun autoritățile implicate în derularea acestui proiect.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți