21.8 C
Slatina
miercuri,1 mai,2024

Ultimele Articole

Peste 100 de amenzi aplicate de forțele de ordine din județ, pentru abaterile constatate în trafic

- Advertisement -

În județul Olt au fost organizate și executate, în ultimele 24 de ore, zeci de acțiuni pentru prevenirea și combaterea faptelor cu violență și pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, atât în mediul urban, cât și în mediul rural. Aproape 500 de persoane au fost legitimate de forțele de ordine, fiind date în total 166 de amenzi în cuantum de aproximativ 60.000 de lei, cele mai multe dintre acestea, respectiv peste o sută, fiind aplicate pentru diverse nereguli constatate în trafic.

Pe lângă amenzi, oamenii legii au reținut și 11 permise auto și cinci certificate de înmatriculare.

„În urma activităților desfășurate, forțele de ordine au legitimat aproximativ 500 de persoane și au verificat peste 150 de autoturisme. Pentru neregulile contatate au fost aplicate 166 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 60.000 de lei, dintre care 36 pentru nerespectarea prevederilor Legii 61 din 1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, 108 pentru nerespectarea Ordonanței de Urgență a Guvernului 195 din 2002 privind circulația pe drumurile publice și 22 pentru alte acte normative. Pentru abaterile constatate la regimul rutier, ca măsură complementară, polițiștii au reținut 11 permise de conducere și cinci de certificate de înmatriculare”, a declarat agent principal de poliție Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

La acțiunile desfășurate în județ, în ultima zi, au fost angrenați polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, Biroului Județean de Poliție Transporturi Olt, Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Olt și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt.

„Astfel de misiuni ale forțelor de ordine, care au ca scop menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, vor continua și în perioada următoare”, a mai spus reprezentantul IPJ.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți