16.2 C
Slatina
miercuri,1 mai,2024

Ultimele Articole

Un tânăr din Mărunței s-a răsturnat cu mașina într-un șanț pluvial, la ieșire din Brebeni spre Coteana

- Advertisement -
Un bărbat din comuna Mărunței a fost victima unui accident de circulație produs luni seara, în jurul orei 22:00, pe Drumul Județean 546, la ieșirea din comuna Brebeni spre localitatea Coteana. Conducătorul auto a părăsit partea carosabilă, s-a izbit violent cu mașina de un șanț pluvial și s-a răsturnat. 
Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea evenimentului rutier, la fața locului, pentru cercetări, deplasându-se polițiști din cadrul Biroului Rutier Slatina.
„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autoturism condus de un tânăr de 36 de ani, din comuna Mărunței. Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest. În urma evenimentului rutier, tânărul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat subinspector de poliție Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Sursă foto: Martor

Potrivit unor surse, se pare că șoferul ar fi pierdut controlul volanului autoturismului, a părăsit drumul și a intrat în coliziune cu un șant pluvial de pe marginea părții carosabile, răsturnându-se. În plus, sunt martori care spun că bărbatul s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice.
Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți