20.2 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

CAS Olt a încheiat noi contracte cu 19 furnizori de servicii medicale. Printre ei stomatologi care au deschis cabinete în Bobicești, Făgețelu, Icoana și Colonești

- Advertisement -

Casa de Asigurări de Sănătate Olt a transmis joi, 6 iulie, că în urma procesului de contractare ce a fost finalizat la sfârșitul lunii iunie, au intrat în relație contractuală cu instituția sanitară nu mai puțin de 19 furnizorii noi de servicii medicale. Printre ei sunt și cinci stomatologi, iar patru dintre ei au deschis cabinete în mediul rural, respectiv în comunele Bobicești, Făgețelu, Icoana și Colonești.

„Începând cu data de 1 iulie își desfășoară activitatea, în relație contractuală cu CAS Olt, trei noi furnizori de servicii medicale în asistența medicală de specialitate din ambulatoriu pentru specialitățile clinice, cinci furnizori de medicină dentară, câte un furnizor de recuperare și îngrijiri medicale la domiciliu și nouă furnizori de dispozitive medicale. Cei trei furnizori de servicii medicale clinice care au intrat în contract de la 1 iulie 2023 își desfășoară activitatea în Slatina și Caracal și au următoarele specialități: diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, pediatrie, genetică medicală și medicină fizică și de reabilitare. Patru dintre cei cinci medici stomatologi care au încheiat contract cu CAS, de la 1 iulie, au cabinetele în mediul rural. Localitățile în care își desfășoară activitatea aceștia sunt Bobicești, Făgețelu, Icoana și Colonești”, se arată într-un comunicat remis de instituția sanitară.

Potrivit sursei citate, un singur furnizor dintre cei nouă furnizori de dispozitive medicale aflați pe lista noilor veniți își desfășoară activitatea în județul Olt, iar ceilalți au sediul în alte județe ale României.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți