22.3 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Competiția sportivă dintre pompierii civili, de la Slatina, și-a desemnat câștigătorii. Echipe din județele Caraș Severin și Gorj merg mai departe în concurs

- Advertisement -

Concursurile profesionale ale serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență și-au desemnat vineri, 7 iulie, câștigătorii. Pe parcursul celor două zile de concurs, 11 echipaje de pompieri civili din județele Olt, Dolj, Mehedinţi, Gorj, Vâlcea și Caraş Severin s-au întrecut pentru a obține „biletele” la faza națională, gazdă a compeției fiind Complexul Sportiv „1 Mai” Slatina. Printre cei prezenți la festivitatea de premiere au fost prefectul de Olt Florin Homorean și colonelul Adrian Tănase, inspectorul șef al ISU Olt.

Clasamentul final a fost următorul: Servicii Voluntare pentru Situații de Urgență – oraș Bocșa, județul Caraș Severin (locul I), oraș Călimănești, județul Vâlcea (locul II). Loturile comuna Pielești, județul Dolj, comuna Bâcleș, județul Mehedinți, și comuna Stoicănești, județul Olt au avut o probă nevalidată și au primit locul V, conform regulamentului.

La Servicii Private pentru Situații de Urgență, prima poziție a podiumului a fost ocupată de Minprest Serv din Gorj, Rivergate Fire din Slatina, județul Olt, și Minprest Serv din Mehedinți.

Premiile fairplay au fost acordate: SVSU Stoicănești din Olt și SPSU Universitatea din Craiova.

Echipele clasate pe primele locuri, respectiv SVSU Bocșa – Caraș Severin și Minprest Serv din Gorj vor participa la faza națională, care se va desfășura în luna august, în municipiul Sighișoara, județul Mureș.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți